НОВОСТИ

Никад већи раскол у опозицији

14/10/2023

У уторак за столом са јасним циљем, у четвртак за тим истим столом хаос, тако би се могла описати дешавања у требињској опозицији.

 

 

Све је закувао Народни фронт, односно Саша Борјан. Његови дојучераши саборци кажу да је на састанку причао једно а пред камерама друго па се договор претворио у скандал а јединство у рат.

Такозвани Народни фронт је прешао црвену линију, за АТВ каже Небојша Вукановић и додаје да је Борјан урадио оно што му је наручила шефица Јелена Тривић.

“Износио је низ глупости лажи, неистина, понашао се крајње некоректно. Она и он су са овим завршили било какву могућност, никада више са тим човјеком немамо зашто да сједимо и једноставно треба тај лажни пројекат који нам је овдје инсталиран распаковати до краја. Од како је настао тај тзв. Народни фронт, не престају напади на опозицију. Она је изазвала злу крв“, рекао је предсједник Листе За правду и ред Небојша Вукановић.

Борјан и Тривићева данас одбацују тврдње да је све исценирао. Кажу да је то био само одговор на неистине које су раније изнесене.

“Господин Вукановић можда превише себи придаје пажње у јавном простору. Фокус НФ Требиње је заиста политички програм НФ који смо ми написали од 2024. до 2028. Господин Вукановић је предложио свог кандидата за градоначелника али није ријечи рекао о програму развоја Требиња“, рекао је Саша Борјан из требињског Народног фронта.

“Све што је господин Взкановић рекао у протеклих пет мјесеци о НФ о мени и многим члановима НФ је рекло све о њему а ништа о нама“, каже предсједник Народног фронта Јелена Тривић.

Да је једно договорено а друго урађено, потврђују и у требињском СДС-у. О Борјановим прозивкама не желе много.

“Ја са поносом данас могу да кажем да је СДС изнад те ситуације и да само ми и овај пут успјели да ставимо општи интерес и добро грађана на прво мјесто, односно да ставимо то испред личних сујета и конфликата“, каже предсједник СДС-а Требиње Милица Радовановић.

Баш због конфликта СДС и ПДП су напустили сто. А да ли ће се вратити?

“Лагано, што би се рекло – ‘тиха вода брегове ваља’“, каже Радовановићева.

А тренутно стање је такво да је брегова много, а тихе воде нема на видику. Нема ни срдачних загрљаја ни тапшања по раменима али биће открића о узетим новцима, папцима и тајкунима.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести