НОВОСТИ

“Потврђивањем оптужнице амбасада САД и остали колонијалисти прогласили су да у БиХ више нема права“

11/09/2023

Потврђивањем оптужнице против предсједника Републике Српске зато што је радио свој посао у складу с Уставом, уништено је и оно мало наде да у БиХ има бар мало памети, права и правде. Политички естаблишмент Запада препун је лутки на концу а потврђивањем ове оптужнице придружила им се и БиХ, рекао је посланик СНСД-а у Народној скупштини Српске Боривој Обрадовић.

 

 

“Они коју управљају свијетом, свуда су инсталирали марионете које ће урадити све што им се каже без обзира да ли је то неморално, неправедно, злочиначко. Већина тих марионета нису ни свјесни да су лутке на концу којима су подсмијавају чак и они који управљају концима. Они су зато и најопаснији јер су заслијепљени и задивљени својим ‘способностима’ и високим позицијама. Такав нам је и овај Шмит што се представља за високог представника и онај тужилац што није знао да напише оптужницу, а сада је судија који ту оптужницу потврђује“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић је поручио да су овим чином амбасада САД, ОХР и остали колонијалисти прогласили да у БиХ више нема права.

“Није нам први пут да кроз нашу историју будемо у таквој позицији, али никада из тога нисмо изишли поражени“, рекао је он.

Обрадовић је, цититајући Матију Бећковића поручио – “Ћераћемо се још”.

“Само ми некако жао неких из опозиције који се надају да ће се напокон докопати власти. Не виде да су ћутањем на ово насиље међународне заједнице уништили и оно мало шанси да их народ прихвати и изабере за своје представнике“, закључио је Обрадовић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести