НОВОСТИ

Представници организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата пружиће подршку предсједнику Српске

06/12/2023

Представници бројних организација проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата пружиће данас у Сарајеву подршку институцији предсједника Републике Српске.

Суђењу предсједнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника Милошу Лукићу пред Судом БиХ присуствоваће делегације Борачке организације Републике Српске, Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила, Савеза логораша, Савеза организација и удружења ратних војних инвалида, жене жртве рата, Ветерани и Старјешине Војске Републике Српске.

 

Подршку предсједнику Српске даће и представници Срба у Федерацији, велики број одборника у локалним заједницама и бројни функционери.

 

Предсједник Борачке организације Источно Ново Сарајево Драгиша Тушевљак рекао је за РТРС да Борачка организација Републике Српске подржава институције Српске, посебно институцију предсједника Републике која је тренутно на удару. Због тога ће данас доћи у Сарајево да би поручили: Вријеме је да нас пусте да живимо у миру!

 

Данас почиње главни претрес у поступку који се у Суду БиХ води против Додика и Лукића.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести