НОВОСТИ

Шекара: Одбрана и заштита Српске мора бити приоритет сваког српског политичара

11/09/2023

Одбрана и заштита Републике Српске, њене имовине и пуног институционалног капацитета мора бити приоритет сваког одговорног српског политичара и било би крајње вријеме да то схвате и у ПДП-у, рекао је члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара.

 

 

Шекара је рекао да у ПДП-у треба да схвате да је то, како каже, изнад сваке личне фрустрације и безуспјешних покушаја њеног лијечења приземним етикетирањем политичких ривала и критиковањем грађана и њихове слободне воље.

 

Он наводи да се предсједник и потпредсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и Игор Црнадак више и не труде да сакрију да су, како каже, озлојеђени, због чињенице да им грађани не вјерују и да у њима не виде некога ко може да заштити интересе српског народа, Републику Српску, њене институције и надлежности које јој припадају.

 

– Бореновић и Црнадак не требају да се чуде уколико скраћеницу ПДП већ од данас многи буду преводили као “плач двојца пораженог” – рекао је Шекара за Срну.

 

Он сматра да поруке типа “Тражили сте Додика, ето вам га” и етикетирањем да је “кукавица и фолирант”, представља најприземнију увреду, не толико за предсједника Републике Српске, већ за велики број грађана који су му дали повјерење.

 

Шекара је рекао да Бореновић и Црнадак, пошто не могу побиједити Додика и СНСД из изборног циклуса у циклус, као мету бирају њега и грађане који су му дали повјерење, не схватајући да се, како каже, слушајући сугестије и налоге страних политичких ментора, додатно гурају у живо политичко блато.

 

– Нема веће грешке од оне да својим иступима грађанима гураш прст у око, упућујеш им арогатне, па и увредљиво-пријетеће поруке и критикујеш их због њихове воље која није по вољи партије коју предводите, пакујући све то у провидну и наивну поруку коју наводно упућујете политичком Сарајеву, које је, ето, погријешило са партнерством, иако је добро знано да побједници састављају власт на нивоу заједничких институција – закључио је Шекара.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести