НОВОСТИ

Шекара: Опозиција пљунула на Српску

02/09/2023

Члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара рекао је да је опозиција дан у којем је српски народ стао у одбрану својих институција свјесно, из себичних побуда и жеље за влашћу по сваку па и цијену слабљења Српске претворила у јадни политички перформанс који их је само вратио на дугогодишњу активност рушења српског јединства и саборности.

 

 

– Наш сав свијет јесте Република Српска, слободна, са свим уставним надлежностима које јој припадају и јасно разграничена од свега и свих који би да је обезвриједе и обесправе, па макар то била и ова срамна опозиција из Српске. Да, Република Српска јесте сав наш свијет и не треба нам прозор кроз који би гледали у онај у коме се синоћ нападају мирни Теслићани у Јелаху, а данас скрнаве табле добродошлице у Српску и на мјесту стравичног злочина у Гаравицама код Бихаћа провоцира наше свештенство и хулигански позива на ликвидацију предсједника Републике – навео је Шекара.

Према његовим ријечима, они јуче најгласнији о томе ћуте, за опозицији блиске медије то није ни вијест, што опет упућује на закључак да немају ни став ни мишљење и да су по правилу нијеми и на то, баш као и на све што раде срамотно и неуставно Тужилаштво БиХ и неизабрани странац чију ароганцију и безакоње спроводи.

– Ваљда је лакше вријеђати борце, ратне инвалиде и потомке погинулих бораца који су и јуче били на линији и граници, рачунајући да ће накнадно извињење бити довољно да се покрију све оне поруке којима се, жалосно је ако то не виде, пљунуло управо на Републику Српску – оцијенио је Шекара.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести