НОВОСТИ

Тривићка потрчала на сарајевску телевизију: Правдала Шмита, напала Додика

02/07/2023

Лидер прелетачке странке Народни фронт Јелена Тривић никада није била на страни свог народа а истом путањом одлучила је да настави и након што је крађом чланова од својих дојучерашњих сабораца формирала нову партију.

 

Јелена Тривић

 

Тривићка је овог пута брже-боље потрчала на једну сарајевску телевизију како би јасно и гласно причала против свог народа.

Тривићка се у студију сарајевске телевизије обрела само дан након што је Шмит у истом том студију најавио санкције за лидере Републике Српске а данас током дана опет доносио неке одлуке на које нема право.

На самом почетку свог гостовања Тривића је за све, наравно, окривила предсједника Републике Српске Милорада Додика.

И умјесто да осуди Шмитово понашање и доношење некаквих одлука, Тривићка је глумила жртву и кукала сама над својом “судбином“ будући да је умислила да је побиједила на изборима а онда ту исту умишљену побједу прославила на бањалучким улицама па јој други дан сви остали били криви.

Тривићка се дрзнула толико да упореди себе са Савјетом безбједности?! Наиме, како је рекла, она не признаје Милорада Додика за предсједника Републике Српске. Па је ту повукла паралелу између себе и Савјета безједности који није дао легитимитет Кристијану Шмиту.

Током цијелог свог гостовања на сарајевској телевизији Тривићка није ни једног момента стала уз народ Републике Српске него је све вријеме искористила како би глумила жртву и коментарисала поступке предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Јелена Тривић се ни дан данас није помирила са чињеницом да је народ није желио на челу Републике Српске. Тривићка и даље прича како су избори покрадени а заборавља очигледно да је народ тај који је подржао лидера СНСД-а Милорада Додика на тој позицији. Криви су Тривићки и они са којима сарађује.

Искористила је Трвићка минуте на сарајевској телевизији да шири лажи и панику у народу причом о кризи, кашњењу плата и лошој финансијској ситуацији. Тривићка очигледно заборавља да плате и пензије у Републици Српској константно расту.

Колико је Тривићки стало до Републике Српске и народа Републике Српске говори и чињеница да је у студио сарајевске телевизије дошла и дан након што је Зукан Хелез упућивао гнусне пријетње Републици Српској.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести