НОВОСТИ

Вишковић: Не изазивати никакве тензије у дистрикту Брчко

01/03/2024

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је у Брчком да у дистрикту не треба изазивати никакве тензије.

Коментаришући најављени дефиле Бошњака у Брчком поводом 1. марта, који се у дијелу ФБиХ обиљежава као “дан независности БиХ”, Вишковић је рекао да такве ствари не доприносе развоју и напретку Дистрикта.

 

Бивши припадник одреда “Ел муџахедин” Санин Муса позвао је на Фејсбуку људе да сутра учествују у дефилеу аутомобилима са ратним заставама поводом 1. марта, који се у дијелу ФБиХ обиљежава као “дан независности БиХ”.

 

Он је најавио да је у 13.00 часова предвиђен полазак дефилеа улицама Брчког, гдје је у плану да дођу људи из многих градова ФБиХ, зато што сматра да је Брчко у “тренутној геополитичкој ситуацији најважнија тачка у БиХ”.

 

Полиција Брчко дистрикта запримила је обавјештење о одржавању мирног окупљања – ауто-дефилеа поводом обиљежавања 1. марта у организацији Босанске народне странке – Санина Мусе и предузела је све мјере ради прикупљања информација значајних за његово безбједно одржавање, рекао је Срни раније шеф Полиције Брчко дистрикта Горан Писић.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести