НОВОСТИ

Вишковић: Новим буџетом планирано више средстава за кориснике из области борачко-инвалидске заштите

29/11/2023

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, у оквиру консултација са социјалним партнерима о изради буџета за 2024. годину, разговарао је данас у одвојеним сусретима, са представницима Савеза логораша Републике Српске, Савеза удружења цивилних жртава рата Републике Српске, те представницима Савеза организација и удружења ратних војних инвалида Републике Српске.

Вишковић је упознао представнике ових удружења са пројекцијом буџета Републике Српске за 2024. годину, истичући да је новим буџетом планирано значајно више средстава за кориснике из области борачко-инвалидске заштите.

 

Предсједник Владе Републике Српске подржао је активности ових удружења и њихове планове за наредни период, те истакао да ће Влада наставити да у континуитету помаже њихов рад.

На састанку је разговарано о даљем унапређењу положаја ове категорије грађана, с посебним акцентом на здравствену заштиту.

Представници Савеза логораша Републике Српске, Савеза удружења цивилних жртава рата Републике Српске и Савеза организација и удружења ратних војних инвалида Републике Српске захвалили су премијеру Вишковићу на подршци, те истакли добру сарадњу са Владом Републике Српске.

Састанку су присуствовали министар финансија Зора Видовић и министар рада и борачко-инвалидске заштите Данијел Егић, саопштено је из Владе Српске.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести