НОВОСТИ

Вулић: Једина “кривица” презиме, на које Игор и Горица треба да буду најпоноснији

21/10/2023

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је да једина “кривица” Игора и Горице Додик јесте њихово презиме и нагласила да је апсурдно да их мрзитељи Срба прогоне и уводе им санкције због нечега на шта јесу и треба да буду најпоноснији.

 

 

Вулићева је изјавила Срни да чврсто стоји уз вриједне и честиту породицу Додик, посебно у вријеме када се врши јавни линч и одстрел њихових чланова.

– Такви јадни и биједни атаци на породицу Додик прозивод су немоћи и покушај ломљења и притиска на Милорада Додика. Србомрсци и непријатељи Републике Српске, нељуди и злотвори ударају на оно на шта је сваки родитељ најосјетљивији – на своју дјецу – нагласила је Вулићева, коментаришући то што су САД увеле санкције сину и кћерки предсједника Републике Српске Милорада Додика, Игору и Горици.

Вулићева је рекла да да је ово класични примјер хибридног рата који Запад, предвођен Америком води против Републике Српске и српског народа. “Јасно је да им смета снага и углед Милорада Додика које ужива не само у Републици Српској, већ на сваком мјесту гдје живи српски народ”, нагласила је Вулићева.

– Знају наши непријатељи и да српски народ веома добро зна и види да је мрзитељима Срба Мајклу Марфију, Кристијану Шмиту и сличним њима једини циљ да склоне предсједника Додика са политичке сцене, јер им је он највећа препрека на путу уништења Републике Српске и да му суде по илузорном закону који посланици нису изгласали. Корумпирано правосуђе, дио међународне заједнице и доказани србомрзац Мајкл Марфи не престају са линчовањем српског народа. Данас Горица и Игор, а сутра, ко је сљедећи? Више и не кријете, јасно је да вршите истребљење Срба и интензиво радите на стварању исламске БиХ – поручила је Вулићева.

Она је нагласила да је Милорад Додик срећан човјек јер има своје насљеднике, истинске Србе и достојне представнике своје породице, а амерички мрзитељи најгори су сами себи.

ВИЈЕСТИ ИЗ ИСТЕ РУБРИКЕ

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести