НОВОСТИ

Вулић: Марфи је зло и људски отпад

13/05/2024

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је јуче, на дан Светог Василија Острошког и на Дан сјећања на жртве геноцида над Србима, Јеврејима и Ромима у НДХ, да бескрупулозни Мајкл Марфи по ко зна који пут потврђује да је велики нечовјек и зло.

 

 

Вулићева је истакла да Марфи више не зна шта ће од толике мржње према Србима, па је баш данас нашао да шета по Братунцу и одаје почаст бошњачким жртвама, мислећи да и на тај начин може да понизи и увриједи Србе над којима је извршен геноцид у Јасеновцу.

– Марфи је јад и чемер, људски отпад, који ниједног Србина не може понизити, а камоли увриједити. Наши страдали преци заслужују и уживају веће поштовање него он жив. Тако да је сваки његов потез све јаднији од јаднијег. То што он показује и данас да српске жртве нису жртве, да српска бол није бол, те што исказује поштовање само према народу који би само и искључиво чинио исламску БиХ највише говори о њему – нагласила је Вулићева.

Подсјетивши да српска вјера православна учи праштању и покајању, Вулићева је упитала Марфија да ли он уопште зна шта значи поштовање или су његова једина сметња и проблем само Срби, па је толико задојен мржњом према свему што је српско.

– Управо сам се вратила са мјеста гдје је почињен страшан геноцид над недужним Србима, Јеврејима и Ромима. Ужасна свједочења, тешка и болна сјећања. Језива! Да је Марфи бар мало човјек, иоле честит и правичан дошао би да се увјери у страдања српског живља и ода почаст тим невиним људима – рекла је Вулићева за Срну.

Она је поручила Марфију да је геноцид када 25 година од рата нема мушког дјетата за војску, а не његов лажни и срамни памфлет, направљен уз спонзорство земље која је његовала нацизам у 20. вијеку, којим Србима стављате етикету геноцидаша док је у Сребреници на бирачком списку Бошњака скоро колико и Срба.

– Марфи је брука за дипломатију. Политички лажов и истакнути србомрзац, без поштовања према било коме и чему. Нека добро упамти овај освједочени болесни мрзитељ Срба да ће љубав српског народа побиједити све његове лобисте и лобије који отворено раде за стварање исламске БиХ у срцу Европе. Српски народ постоји и постојаће вијековима, као и Република Српска шта год Марфи и његови “саборци” радили с јасном намјером да ништа српско не буде у БиХ – рекла је Вулићева.

На Марфијеву жалост, поручила је Вулићева, Република Српска ће опстати, као што ће опстати и њен предсједник иако је ово америчко зло организовало и наредило да се изврши политичка ликвидација предсједника Српске Милорада Додика.

– Колико год Марфи радио на нестанку српског народа и укидању Српске, планови му неће успјети. Жилав смо ми и поносан народ, којима такви као он само дају снагу да идемо напријед, да будемо још бољи и успјешнији – истакла је Вулићева.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести