НОВОСТИ

Званичници Српске изразили саучешће породицама настрадалих у Мароку

09/09/2023

Званичници Српске изразили су саучешће породицама жртава разорног земљотреса кјоји је синоћ погодио Мароко и однио више од 600 жртава.

 

 

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је искрено саучешће поводом разорног земљотреса који је синоћ погодио Мароко и однио многе животе.

– Са тугом сам примио вијест о стравичном земљотресу који је синоћ погодио Мароко и изражавам искрено саучешће породицама погинулих и повријеђених. Република Српска изражава солидарност у овој трагедији – нагласио је Додик.

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је изразе дубоког саучешћа грађанима Краљевине Мароко и краљу Мухамеду

– Дубоко ме је потресла вијест о великом броју страдалих и повријеђених грађана Краљевине Мароко у разорном земљотресу. Изражавам искрено саучешће породицама страдалих, грађанима и Вама, а повријеђенима у разорном земљотресу желим брз опоравак – наводи се у телеграму.

Са великом тугом сам примио вијест о земљотресу који је синоћ погодио Мароко, навео је предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић.

– Исказујем искрено саучешће породицама настрадалих, а повријеђенима желим брз опоравак – објавио је Стевандић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести