НОВОСТИ

Аулић: Опозициона критика се мора разликовати од непријатељске пропаганде, опозиција у Српској поново пала на том испиту

23/05/2024

Резолуција о Сребреници, долазак и одлуке нелегалног Кристијана Шмита, отимање имовине Републици Српској, санкције САД и Велике Британије, притисак на банке, блокирање развојних пројеката, суђење Милораду Додику и Милошу Лукићу, медијска демонизација и све остале методе дио су истог процеса чији је крајњи циљ уништење Српске, истакао је савјетник српског члана Предсједништва БиХ Саша Аулић.

Саша Аулић

Аулић је нагласио да сваљивање одговорности за ове процесе на руководство Српске представља директно саучесништво са онима који атакују на Републику Српску, те да је жалосно што је опозиција пристала на ту квислиншку улогу.

 

– Морате бити крајње национално неодговорни и до сржи покварени, па рећи да руководство завађа Српску са ‘свијетом’, мислећи притом на западне земље које су, између осталог, похрлиле да спонзоришу и лобирају за усвајање антисрпске резолуције о Сребреници – написао је Аулић на свом налогу на друштвеној мрежи “Икс”.

 

 

Он је констатовао да се опозиционе партије у том погледу ни по чему не разликују од бошњачких партија, сарајевског дискурса уопште, али ни од Шмита и Мајкла Марфија.

 

– И за једне и за друге и за треће, Додик и руководство Српске су искључиви кривци за то што други нападају и нелегално развлашћују Српску. Неко паметан је давно рекао да се опозициона критика у свакој држави мора разликовати од непријатељске пропаганде. Миличевић, Бореновић, Тривићка, Вукановић, Црнадак и други, још једном су пали на том испиту, поново бјежећи са часова националне одговорности – истакао је Аулић.

 

 

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести