НОВОСТИ

Владајућа већина у Скупштини Града Бања Лука јасна: Приједлог ребаланса за 2023. годину без кредита!

25/12/2023

Предсједник Скупштине Града Бања Лука Љубо Нинковић након састанка са коалиционим партнерима изнио је захтјеве владајуће већине у Скупштини Града према градоначелнику Драшку Станивуковићу, у којима потражују да им се достави Приједлог ребаланса буџета за 2023. годину без кредитног задужења. 

 

 

„Наш захтјев је да завршимо са овим оптуживањима према Скупштини Града за опструкцију, за неусвајање и шта све не од стране градоначелника и градског менаџера. Желимо да усвојимо Ребаланс буџета без кредитног задужења и Приједлог буџета за 2024. годину. Свих 19 одборника коалиције тренутно неће подржати кредитно задужење које је упутио градоначелник у скупштинску процедуру те смо саставили захтјев који ћемо упутити према градоначелнику. У поменутом захтјеву тражимо од градоначелника да нам достави Приједлог ребаланса буџета без кредитног задужења за 2023. годину и Приједлог буџета за 2024. годину“, казао је Нинковић.

У поменутом захтјеву од градоначелника тражи се да најкасније до уторка 26.12.2023. године до 16 часова достави тражено.

Како он даље наводи, након састанка коалиције добио је информацију како је градоначелник Приједлог буџета за 2024. годину упутио у скупштинску процедуру, тако да ће се горе поменути захтјев односити само на приједлог ребаланса за 2023. годину и то без кредитног задужења.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести