НОВОСТИ

Вулин: Гласање за резолуцију о Сребреници је акт непријатељства

11/05/2024

Гласање за резолуцију о Сребреници је акт непријатељства и ако је у црногорском премијеру Милојку Спајићу остало бар мало српске храбрости, нека то и каже, рекао је потпредсједник Владе Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин.

 

06, October, 2022, Belgrade – A meeting of officials from Serbia, Austria and Hungary on the management of migration processes was held in the Palace of Serbia. Aleksandar Vulin. Photo: Milos Tesic/ATAImages
06, oktobar, 2022, Beograd – U Palati Srbija odrzan je sastanak zvanicnika Srbije, Austrije i Madjarske o upravljanju procesima migracija. Photo: Milos Tesic/ATAImages Photo: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL

 

Ако Спајић мисли да Србија треба да верује његовим објавама на друштвеним мрежама, а не ономе што ради, Вулин кажа да је онда Спајић зрео за Европски парламент.

Према његовим ријечима, тамо се окупља терапијска заједница оних који траже да Србија због свог добра призна такозвано Косово и уведе санкције Руској Федерацији.

– То стање је излечиво, али пацијент најпре мора признати да има проблем – истакао је Вулин реагујући на објаву Спајића на друштвеним мрежама.

Спајић је недавно на сједници Скупштине Црне Горе рекао да ће Влада подржати резолуцију о Сребреници.

Он је потом на мрежи Икс написао да Срби нису и не могу бити геноцидан народ, да то и не постоји, да ниједан народ није геноцидан.

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести