НОВОСТИ

Радмановић честито Спасовдан “Бањалука да настави да се развија”

01/06/2022

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић честитао је крсну славу града Бањалуке – Спасовдан, изразивши наду да ће овај град наставити да се развија на добробит свих грађана.

 

Небојша Радмановић

Небојша Радмановић

 

Радмановић је честитку упутио градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу и свим грађанима Бањалуке.

– Захваљујући вишегодишњем изузетном залагању локалних и републичких власти, као и њених грађана, Бањалука је данас отворен, модеран и развијен центар који повезује људе, градове, али и државе и народе – навео је Радмановић у честитки.

Бањалука ће сутра, уз богат културно-умјетнички програм, обиљежити крсну славу града Вазнесење Господње – Спасовдан.

 

Славу града, која је уједно и слава Саборног храма Христа Спаситеља, обиљежиће заједно – Град Бањалука и Српска православна црква – Парохија бањалучка.

– Источно Ново Сарајево да се настави развијати као перспективна општина –
Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић упутио је честитку начелнику општине Источно Ново Сарајево Јовану Катићу и свим њеним грађанима поводом крсне славе – Спасовдана и 30 година од настанка ове општине, изразивши наду да ће наставити да се развија као перспективна локална заједница.

– Општина Источно Ново Сарајево се протеклих неколико година на ширем друштвеном плану афирмисала као модерна и успјешна јединица локалне самоуправе у којој грађани остварују своје свакодневне животне, али и колективне потребе из области културе, образовања и спорта – навео је Радмановић у честитки.

Радмановић је напоменуо да је, захваљујући изузетном залагању локалних и републичких власти, али и грађана, општина данас израсла у отворен, развијен и модеран центар и да сваким даном потврђује да је градић предузимљивих и успјешних људи и младости.

– Надам се да ће се општина Источно Ново Сарајево и у будућности развијати као просперитетна локална заједница, на општу добробит свих њених становника – истакао је Радмановић и пожелио много успјеха у будућем раду.

 

извор: Srpskainfo.com

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести