НОВОСТИ

Ђајић: Пажњу посветити и приградским и сеоским насељима

11/09/2022

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Владо Ђајић рекао је синоћ у бањалучком насељу Бронзани Мајдан да је посебну пажњу потребно посветити развоју и приградским и сеоским насељима.

 

Владо Ђајић

Владо Ђајић

 

“Дошли смо овдје да са грађанима овог насеља разговарамо о проблемима са којима се суочавају. Видјели смо да имају великих примједби на рад тренутног градоначелника Драшка Станивуковића, те да нису задовољни путевима, водоводом, као и инвестицијама у овај крај”, изјавио је Ђајић новинарима.

Ђајић је рекао да је неопходно уложити напоре и капацитет како би се развили и остали дијелови града, а не само центар.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Српске из Избор јединице три Младен Илић рекао је да је ова странка, осим традиционалних скупова на којима се окупи неколико хиљада људи, одлучила да посјети сва мјеста на подручју Бањалуке.

“Циљ нам је да са нашим грађанима и на мањим скуповима разговарамо и посветимо им више времена, те да их упознамо о нашим политикама, али и да те политике усмјеримо ка њиховим потребама, како би оне биле политике свих нас”, рекао је Илић.

Он је напоменуо да су грађанима српске неопходни мир и стабилност, те изразио задовољство што кандидати СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и за предсједника Српске Милорад Додик имају велику подршку народа.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три Срђан Мазалица рекао је да ова странка на изборима наступа са најјачим кандидатима за појединачне функције, а то су Додик и Цвијановићева.

“Сматрамо да су то људи најзаслужнији за то што Република Српска постоји данас у овим оквирима и зато што је Српска у стању да одоли и највећим притисцима”, рекао је Мазалица.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести