НОВОСТИ

Док чекају мост у Дервишима, мјештанима возила пролазе кроз двориште (ВИДЕО/ФОТО)

14/12/2023

Мјештани насеља Дервиши мјесецима уназад чекају на крај агоније која се односи на завршетак градње моста. Из Града поручују да се ближи крај те моле мјештане на стрпљење, а које су како кажу одавно изгубили.

 

Улица Паје Јовановића постала је обилазница којом свакодневно саобраћа огроман број возила, а међу њима и она теретна те је поменута улица у потпуности девастирана. Како мјештани кажу, не ради се само о уништеној улици већ и њиховим двориштима. Капије порушене, удубљене, ограде девастиране, а нико не одговара за бахатост.

Данијела Брдар, једна од мјештанки каже како се обраћала и самом градоначелнику Драшку Станивуковићу казавши како страхује и за безбједност дјеце, као и за тешку ситуацију у којој се мјештани налазе с обзиром да им нико није најавио како ће њихова улица постати најфреквентнија саобраћајница на шта јој је он одговорио да буде стрпљива.

С обзиром да поменутом улицом пролази огроман број возила често се направи чеп те дође до потпуне блокаде па да би се иста избјегла возилима возачи улазе у дворишта мјештанима. Како наводе често је долазило до ситуација да је морала интервенисати и полиција како би се саобраћај регулисао, међутим њеним одласком ствари се враћају на старо те мјештанима је некад потребно и по пола сата да изађу из својих дворишта због отежаног саобраћаја.

Рокови за завршетак су се помјерали, а како мјештани кажу уз константне притиске можда ускоро и угледају крај.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести