НОВОСТИ

Нинковић: Рјешење постоји и за мјештане Мањаче, вртиће и особе са инвалидитетом, градоначелник за њих нема времена

29/02/2024

“Био сам на Мањачи, а он се није удстојио да се појави. Разговарао сам са предсједником МЗ Радом Божићем да се ангажију стручни људи, инжињери и да се оде за викенд и ријеши рај проблем, а градоначелник не може. Он не може у суботу, не може у недјељу”, рекао је предсједник Скупштине Града Љубо Нинковић.

 

 

 

Нинковић је рекао да шта год градоначелник има од обавеза то није приоритет од људи који немају воду. Споменуо је и случај особа са инвалидитетом које су преноћили у Градској управи чекајући градоначелника да се испуне њихова загарантована права. “Не знам да ли тај човјек има срца и душе”, рекао је Нинковић.

 

Како он тврди људи који раде у Водоводу нису у стању очувати водоводну мрежу већ су на постојећи систем Бањица прикључили још 4-5 мјесних заједница иако се исти требао користити за само дио насеља.

 

“Тим људима ће почети цркавати стока јер немају воде, а три милиона ће дати на језеро код Делте. Напунићеш језеро водурином док људима умире стока. Он тврди да се не може промијенити сврха кредита. Може, треба донијети на скупштину и то се може ријешити. Како је могао кружну раскрсницу тако ријешити?” питао је Нинковић.

 

“25. децембра је објавио слику с кључевима а 26. тражио да му се доставе сви уговори на одређено и неодређено вријеме. Тада је знао ко има какав положај, а сада лаже како он није упознат с положајем свих радника”, казао је Нинковић на тврдње градоначелника да није упознат са случајем кћерке погинулог борца, избјеглица из Хрватске, мајка двоје дјеце која је остала без посла Станивуковићевом заслугом.

 

Он је додао да се грађани не смију бринути, посебно родитељи дјеце у вртићима те неће одустати од намјере да се приходи од пореза за непокретност усмјере ка изједначавању цијена вртића те ће објавити јавно свако име одборника који буде против овог рјешења.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести