НОВОСТИ

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

01/02/2024

Шокантан обрт догодио се у истрази убиства Саше Кулишића, чија је 14-годишња кћерка приведена, а потом и притворена због сумње да је помагала злочин, потврђено је за АТВ.

Ради се о старијој од двије кћерке које је Кулишић имао са осумњиченом супругом Андреом Кајганић (32), која се терети да је заједно са љубавником Драженом Лазаревићем (19) испланирала и свирепо убила мужа.

 

Из полиције је раније саопштено да је Кулишић прије убиства био омамљиван љековима који су му сипани у лимунаду и воду, а сумња се да је кћерка управо у томе учестововала. Она је због тога синоћ ухапшена и суд јој је одредио притвор.

 

”Она је дробила лијекове у пиће оца. То је радила по инструкцијама мајке”, наводи извор близак истрази.

 

Подсјетимо, Кулишићево тијело пронађено је у шуми недалеко од излетишта Преслица код Добоја. Био је наг, везан канапом и селотејп траком. Како је саопштио начелник ПУ Добој Слободан Радинковић као директни извршилац убиства осумњичена је његова супруга Андреа, док се Лазаревић терети за саизвршилаштво и помагање злочина.

 

Злочин је почињен јуче око један сат иза поноћи, а полиција је пронашла доказе који указују да је све било детаљно планирано. Наводно је Кулишић, након што је омамљен лијековима нападнут у кревету. Сумња се да је у својој кући везан и убачен у аутомобил којим је превезен до шуме у којој је убијен ножем. Смртоносне повреде му је, како се сумња, задала супруга.

 

Да је злочин био планиран потврђује и то да су Андреа и Дражен у Бањалуци изнајмили аутомобил и стан на дан. Ту су довезли Андреин ауотмобил, да би се у Добој вратили изнајмљеним ”пежоом”. И у Добоју су рентали друго возило. Након убиства поново су отишли за Бањалуку и вратили изнајмљени ”пежо”. Дражен је ухапшен у Добоју, а Андреа је лоцирана и ухапшена у изнајмљеном стану у Бањалуци.

 

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести