НОВОСТИ

Вулић: Марфи је шампион за прављење хаоса и циркуса у БиХ

12/06/2024

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је за Срну да предсједник Србије Александар Вучић брине о интересу свих грађана у БиХ, док се америчка Амбасада у Сарајеву бави разградњом Дејтонског мировног споразума и стварањем унитарне БиХ.

Сања Вулић

– Јасно је шта пише, а шта не пише у Општем оквирном споразуму за мир у БиХ, али шта вриједи када Мајкл Марфи не чита, већ у јавност износи своје фрустрације и ставове без аргумената. За грађане у БиХ свануће сунчан дан када политички острашћени Мајкл Марфи оде са политичке позорнице у БиХ – истакла је Вулићева.

 

Она је нагласила да предсједник Вучић брине о слову међународног документа, а Амбасада САД у Сарајеву позива се на пресуде институције која је под међународним утицајем и не штити и не подржава Устав већ га правним насиљем моделира и изјаве неких званичника.

 

– Одлазећи амбасадор Марфи покушава да у БиХ направи и остави што већи неред и хаос. Дипломатија му не иде од руке, али је шампион за прављење циркуса и сплетки – констатовала је Вулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести