НОВОСТИ

“Јединство српског народа потребније него икад”

14/10/2021

Организација старјешина војске Републике Српске најоштрије је осудила изјаву Бакира Изетбеговића у којој Републици Српској и српском народу пријети судовима, обавјештајном службом, међународном заједницом, ОХР-ом и оружаним снагама БиХ, саопштено је из Бироа за односе с јавношћу Организације старјешина војске Српске.

 

Организација старјешина Војске Републике Српске

 

Из ове Организације су навели “да нас такве пријетње још више учвршћују у увјерењу да Републику Српску морамо бранити свим расположивим демократским средствима”.

– Позивамо све патриоте Републике Српске да сав свој демократски потенцијал ставе у функцију очувања Српске. Без Републике Српске нема слободе и опстанка српског народа на овим просторима. Јединство српског народа и свих политичких субјеката је сада потребније него икада раније – поручили су из Организације старјешина војске Српске.

Из ове Организације наглашавају да пружају пуну подршку институцијама Српске и српским представницима у институцијама БиХ у демократској борби за очување Српске и заштити интереса српског народа, наводи се у саопштењу.

Изразили су спремност да и сами дају свој пуни допринос у тој борби.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести