НОВОСТИ

Којић: Бранити Српску у Сарајеву ствара посебан осјећај задовољства и среће

09/11/2023

Посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Милорад Којић, гостујући у емисији Тет-а-Тет, говорио је између осталог о брањењу Републике Српске у Сарајеву али и о Суд БиХ.

 

 

Бранити Српску у Сарајеву, каже Којић, посебан је осјећа.

– Када дођете у Сарајево и тамо свим срцем браните Републику Српску, онда имате осјећај задовољства и среће. Свако Српску брани на свој начин. Неко је спреман да изађе у мајици са јасном поруком да не дамо институције Републике Српске. Сматрамо да је то права ствар. Из Сарајева да се пошаље таква порука. У Клубу су сви били одушевљени са том идејом и сву су то подржали. Свако љубав према Српској изражава на свој начин, наш је био тај, да на такав начин пружимо подршку из Сарајева и кажемо да не дамо институције Српске и предсједника Милорада Додика – рекао је Којић.

– Судије су странци и они навијају за Бошњаке. Свака изјава Бошњака гдје они звецкају оружјем, остане без реакције амбасаде Америке, Британије. А било шта, што се изјави од стране предсједника Додика, обично слиједи реакција о томе како се руши уставни поредак и слично. Када говоримо о процесу који се води против Милорад Додика, ту је угрожена Република Српска и институција предсједника Републике – каже Којић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести