НОВОСТИ

Којић: Сребреница – страни пројекат

28/04/2024

Предсједник Скупштине Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила Бранимир Којић истакао је да је Сребреница страни пројекат и да је прича о лажном геноциду највећа подвала Србима у посљедњих 100 година.

 

 

“Да је Сребреница страни пројекат ових дана су видјели и они који до сада нису имали прилику, а то потврђује и Хакија Мехољић у документарном филму `Сребреница – издани град` који је свједочио о договору Алије Изетбеговића и Била Клинтона да се жртвују муслимани како би кренула војна акција на Србе”, рекао је Којић Срни.

Према његовим ријечима, пошто им није успио тај план, одлучили су да лажним митом сатанизују српски народ.

Којић је рекао да су се надали да ће тај мит заживјети онако како су им западни ментори обећали, али како се сваким даном открива истина, западне дипломате су одлучиле да прогурају резолуцију.

“Умјесто људи од струке, Запад је регрутовао дипломате да се баве истином, која је све друго осим истине. Та резолуција је политичко оружје против Срба и истине”, оцијенио је Којић.

Којић је напоменуо да је то само једно свједочење које показује да је прича о лажном геноциду највећа подвала Србима у посљедњих 100 година.

Он је констатовао да су бројни докази и свједочења да су они који су представљали некакве мировне снаге заправо били на страни муслимана, као што су и данас, јер желе да се амнестирају од кривице.

“Исто тако су бројни докази о злочинима Насера Орића над нашим народом, али и терором и убиствима његових сународника који су данас представљени као жртве тог лажног геноцида”, нагласио је Којић.

Осим Мехољића, подсјетио је Којић, често о свему што се дешавало говори и Ибран Мустафић, али и Хусо Салиховић, људи који су били актери свих догађаја из ратне Сребренице.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести