НОВОСТИ

Мазалица: Сага ће се завршити повољно за СДС који води поданичку политику

03/06/2024

Посланик СНСД у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица рекао је за РТРС да ће се сага око учешћа Српске демократске странке на изборима завршити повољно за СДС који, како каже, годинама води поданичку политику.

Срђан Мазалица

– Увјерени смо да је то све намјештаљка и да ће се сага завршити или са тим да ће усвојити њихову жалбу или да ће дозволити кандидатуру као СДС-Воља народа. Сама чињеница да неће да прозову директне кривце, а то су ЦИК и америчка Амбасада, говори да и даље бјеже од тога да признају да годинама воде поданичку политику према бх. институцијама, Сарајеву и западним земљама, прије свега СДА-у – рекао је Мазалица.

 

Он је упитао како је могуће да је СНСД, којег из СДС-а оптужују због одлуке ЦИК-а, једини понудио помоћ СДС-у.

 

– Ако оптужују СНСД, зашто је онда једини СНСД и Зора Видовић, министар из СНСД-а, омогућила да њихови радници могу примати плате и зашто је лидер СНСД-а Милорад Додик био спреман на састанак и да уради све што је потребно да се превазиђе та ситуација? Читаво вријеме само СНСД чини нешто за СДС, а они оптужују СНСД за то своје стање, а неће да прозову директне кривце. То може бити искључиво у сврху тога да одиграју представу која ће се завршити повољно по њих, а испашће жртва страних фактора – рекао је Мазалица.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести