НОВОСТИ

Селак: Вулин је искрени патриота који Српску сматра својом отаџбином

27/12/2023

Поводом одлуке предсједника Републике Српске Милорада Додика да именује Александра Вулина за сенатора Републике Српске, лидер Социјалистичке партије Српске Горан Селак рекао је да је Вулин ову част заслужио својим пожртвованим националним радом и односом према цијелом српском народу.

– Александар Вулин, који је поријеклом са Мањаче, свакодневно својим дјелима доказује да једнако мисли о свим Србима и ради у интересу нашег народа и у Крајини и Српској, баш као што води рачуна о сваком Србину широм Србије. Александар Вулин је доказао свој патриотизам обављајући највише државне функције у Србији и стављајући интересе државе и народа испред личних интереса. Честитам мом пријатељу и саборцу на именовању у Сенат Републике Српске – изјавио је Селак.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик донио је, на основу Устава и Закона о Сенату Републике Српске, одлуку о именовању Вулина за сенатора. Сенат Републике Српске чине истакнути појединци из јавног, научног и културног живота који се именују на период од седам година.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести