НОВОСТИ

Стевандић угостио ученике Економске школе из Добоја; Врата институција Српске отворена за све

09/03/2023

Предсједник Народне скупштине Републике Српске, Ненад Стевандић, упознао је данас ученике Економске школе из Добоја, приликом њихове посјете парламенту, о раду Народне скупштине и њеним надлежностима.

 

 

Стеваднић је рекао  да су врата институција Републике Српске увијек отворена за све оне који желе да се боље упознају са њеним радом и да му је посебно драго што су данас у посјету дошли средњошколци, којима је захвалан што су показали велико интересовање за рад Народне скупштине.

Тијана Васиљевић Стокић директор Економске школе рекла је да је један од циљева ове посјете тај да дјеца заволе институције Републике Српске и увиде њихову битност.

– Данас смо имали част и привилегију да са нашим ученицима посјетимо Народну скупштину и захваљујем се предсједнику Стевандићу што им је одржао предавање. Надам се да ће ова посјета доприњети томе да наша дјеца своју будућност виде у Републици Српској, како кроз школовање тако и кроз њихов будући рад – рекла је Васиљевић Стокић.

Једна од ученица Економске школе изразила је задовољство на прилици да посјете Народну скупштину Српске.

– Мени је задовољство што смо сви имали прилику да посјетимо Народну скупштину и да чујемо предавање предсједника. Драго ми је што млади људи имају прилику да се упознају са радом Народне скупштине, што имају подршку институција да остану у Републици Српској и да заједно радимо на бољој будућности – рекла је Ана Куртиновић, ученица Економске школе.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести