НОВОСТИ

Владо Ђајић испратио ФК Лауш на Златиборски турнир

18/04/2024

Владо Ђајић данас је испратио ФК Лауш на Златиборски турнир: “Наши малишани ће се супротставити екипама попут Барселоне, Марибора и Удинезеа”

 

 

Данас је велики дан за ФК Лауш који је уједно и једина фудбалска екипа из Републике Српске која је узела учешће на Златиборском турниру.

“Испратили смо једну генерацију Фудбалског клуба Лауш на велики међународни турнир на Златибору”, написао је Ђајић, истичући да ће малишани имати прилику да се суоче с екипама попут Барселоне, Марибора и Удинезеа. Ђајић је такође први покренуо иницијативу бесплатних тренинга за дјецу на Лаушу.

Ђајић истиче да је пресрећан што су дјеца Републике Српске добила ову прилику и што су њихов рад и труд препознати од стране организатора.

“Велику захвалност дугујем свима, посебно руководству клуба на челу са Драганом Савићем. Када сам одлучио да уведемо бесплатну школу фудбала на Лаушу, финансирајући пројекат бесплатних тренинга, био сам изузетно срећан јер знамо да спорт има моћ да афирмише дјецу и усмјери их на прави пут. Моје срце је испуњено срећом, поносом и радошћу! Бићу њихова подршка док год сам жив. Инвестирање у нашу дјецу и њихове спортске активности је обавеза свих нас који можемо бити њихов вјетар у леђа и водити их ка бољој, сигурнијој и сретнијој будућности”, закључио је Ђајић.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести