НОВОСТИ

Нинковић: Станивуковић обмањује јавност причом о бесплатним плацевима

11/09/2024

Љубо Нинковић, предсједник Скупштине града Бањалука рекао је да градоначелник Драшко Станивуковић обмањује јавност те да користи лажна обећања како би привукао пажњу грађана. Плацеви за младе брачне парове које Станивуковић навбодно дијели су уствари нелегални и нелегитимни јер се ни у једном тренутку нису нашли пред одборницима у скупштинским клупама.

Како је Нинковић навео Станивуковић користи лажна обећања да би привукао пажњу сада кад ми је то најпотребније, односно пред изборе.

„Његова најновија тврдња о додјели бесплатних плацева младим брачним паровима потпуно је нелегитимна и нелегална. Наиме, таква одлука није ни разматрана, а камоли изгласана на Скупштини града Бањалуке, што је неопходан услов да би се било каква подјела земљишта могла спровести.”, навео је Нинковић.

Нинковић додаје да је ово још један од примјера Станивуковићеве неозбиљности и склоности да користи празна обећања и манипулације како би стекао политичке поене.

 

“У очајничком покушају да се одржи у политичкој трци, Станивуковић се не либи да користи лажи и превару, обмањујући грађане. Његов начин вођења града, у којем се стално ослања на нереална обећања и трикове, показује да је окружен лошим савјетницима који подржавају његову потребу да се шепури и буде у центру пажње.“, закључује Нинковић у саопштењу.

 

 

Коментари

0

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести