НОВОСТИ

Цвијановић: Побједом показати снагу СНСД-а и Српске

12/09/2024

Побједа на локалним изборима је важна да би се тиме показала снага СНСД-а јер је то и снага Републике Српске, изјавила је потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

 

 

Цвијановићева је на трибини у Доњем Жабару позвала бираче да подрже кандидата СНСД-а за начелника Доње Жабара Перу Павловића јер је у протекле четири године показао способност вођења ове општине.

– Одговорност је на нашим леђима и одсудна битка да покажемо да смо ми снага Републике Српске – истакла је Цвијановићева.

Она је додала да ће притисци на Републику Српску трајати, да су непријатељи пуно већи и желе финансијски да је притисну јер желе да онемогуће спровођење уставних права.

– Сигурна сам да ћемо заједнички показати снагу јер нећемо да одустанемо од Републике Српске и да ћемо побједити – рекла је Цвијановићева.

Потпредсједник странке Радован Вишковић такође је позвао бираче да дају подршку Павловићу, који је један од 45 начелника из ове странке и у рангу је са градоначеницима Приједора, Прњавора, Зворника.

– Шестог октобра је оловка у вашим рукама и ви одлучујете о судбини ваше општине и Републике Српске – истакао је Вишковић.

Павловић је напоменуо да су изградили вртић и реновирали школу што је коштало више од милион КМ, асфалтирали улице без учешћа грађана и направили дјечије игралиште.

– Циљ је да у наредне четири године свака улица буде асфалтирана, да вртић крене с радом, да реновирамо школу у Човић Пољу и изградимо спомен-собе за пале борце ВРС – истакао је Павловић.

Он је додао да предстоји још много посла за грађане Доњих Жабара.

– Својим образом и поштењем сам радио за наше грађане од 2020. до 2024. године и тако ће бити и наредне четири године – рекао је Павловић кандидат за начелника општине Доњи Жабар.

Коментари

1

Пошаљи коментар

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести