НОВОСТИ

Стевандић: Они што посредством страних ментора не смију доћи на митинг да достојанствено ћуте |

Вулић: Умјесто што се шепури по институцијама, Марфију је боље да се затвори у своје одаје до одласка из БиХ |

”Лицем у лице” – Свјетски неконвенционални дизајнер Мирко Илић у Бањалуци |

Митинг “Српска те зове” створио нови раскол у ПДП-у; Станивуковић на једну, Бореновић на другу страну |

Ковачевић: Кад “Српска зове” сви смо као један и под једном заставом |

Аџић позвао грађане на митинг “Српска те зове” |

Вучић у Билећи: Неизмјерно захвалан на топлом дочеку и огромној љубави према Србији |

Ђајић позива грађане на митинг СРПСКА ТЕ ЗОВЕ ”Не одрецимо се борбе својих предака а ни будућности својих потомака” ВИДЕО |

УКЦ Републике Српске oве године обиљежa двогодишњицу рада ‘’Клинике за кардиохирургију’’. |

Додик: Срби немају право да буду наивни |

Бирачко тијело опозиције стагнира упозоравају аналитичари

08/08/2022

Рејтинг опозиције у Републици Српској је у паду. Да ће до избора доћи до веће интеграције, сумњају аналитичари. Због грешака и раздора међу њиховим редовима доживљавају дебакл из дана у дан. Тога још увијек свјесни нису. На то све ватру је подгријао мало и Кристијан Шмит који узима ствари у своје руке.

 

 

Расцјеп унутар опозиције почиње када су се чланови опозиције ПДП-а одлучили подијелити између Јелене Тривић и Драшка Станивуковића. Да су уз Станивуковића остали његови најближи сарадници, савјетница за медије градоначелника Тања Вукомановић, менаџер града Бојан Кресојевић и остали, свједоче његови учестали перформанси гдје Бранислава Бореновића и Јелене Тривић нема ни у причи.

Да овај двојац ради искључиво за властити интерес и за политичке поене свједочи и њихово састанчење са Кристијаном Шмитом, што су многи у Републици Српској осудили.

Опозиција је комична, покушавају на својим скуповима скрпити масу, али фотографије разоткривају. Као да су већ добили нокаут од грађана. Држе испразне митинге, не нуде ни једно иновативно рјешење, не знамо шта су главне поруке, осим да је угрожена демократија, што свакако није нешто што занима просјечног гласача.

“Уједињени” за Српску, а никада више разједињени и никада више не пружају подршку онима који су против Републике Српске и спрског народа.
Умјесто да анализирају своје грешке, посебно око предстојеће кампање, они на један лош покушај прикривају дебакл што неће нимало подићи кредибилитет опозиције, која се увалила у блато захваљујући искључиво Драшку Станивуковићу и Јелени Тривић.

Тривић је недавно процијенила да јој Драшко Станивуковић прави више штете него користи.

“Она процјењује да је снажнија ако дјелује без мене, то је њена одлука, а моје је да поштујем”, признао је Станиувковић у једном интервјуу.

Данас су заједно уједињени у лошој глуми. Покушавају испратити 49. рођендан Јелене Тривић на што бољи могући начин, како би путем друштвених мрежа грађанима представили да све добро штима, а након избора којим путем ће они окренути, показаће се.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести