НОВОСТИ

Цвијановић: Од СНСД-а зависи снага Српске

26/09/2022

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да очекује велику побједу СНСД-а у Шековићима на предстојећим изборима јер разумију да од снаге СНСД-а зависи снага Републике Српске.

 

СНСД

СНСД

 

Цвијановиће је рекла да је политика ове странке усмјерена на сваког човјека, на сваки град и општину широм Републике Српске, што је случај и са Шековићима.

“И овдје је рађена путна и комунална инфраструктура, обнављани школски објекти, излазимо у сусрет потребама наших становника, као и у свим мјестима Републике Српске”, рекла је Цвијановић новинарима прије предизборне трибине СНСД-а у Шековићима

Она је подсјетила на повећање плата, пензија, борачких и социјалних давања, подстицаја у пољопривреди у Републици српској и да је на то усмјерена пажња СНСД-а.

Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламента БиХ Радован Вишковић рекао је да су Шековићи већ одлучили и да имају прилику да направе највећу разлику у корист Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

“Овдје смо да би гласали за Републику Српску, јер је Српска гарант опстанка и нашег битисања, гарант наше слободе, јер је наш народ пострадао свуда гдје није имао државу”, додао је Вишковић.

Вишковић је напоменуо да је скоро читав свијет, од Америке, Њемачке, Велике Британије, ударио на Додика, али не због њега већ због Републике Српске.

 

“Они знају да би, ако би ми дозволили да се сруши Милорад Додик, њихов сљедећи корак био уништење Републике Српске”, рекао је Вишковић.

 

Он је позвао бираче да 2. октобра гласају за Додика и Цвијановићеву и за листе СНСД-а за Народну Скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици седам Зоран Стевановић позвао је суграђане да гласају за кандидате СНСД-а у овој изборној јединици, који, како је рекао, најчеститије раде свој посао.

Он је посебно истакао важност позиције предсједника Републике Српске, те позвао бираче да подрже кандидате ове странке за предсједника Републике Милорада Додика и за члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић.

Кандидат СНСД-а за посланика за Народну скупштину Републике Српске Достана Шулић истакла је да је српски народ срећан што има Републику Српску и додала да је поносна на СНСД и његово руководство.

“Чувајмо Републику Српску, чувајмо слободу, а ту слободу најбоље и најснажније бране Додик и Цвијановић”, поручила је Шулићева.

ПРАТИТЕ НАС

Komentara bez...

Остале Вијести